Tekfil

KULLANIM ALANI:

Pastanelerde Poğaça, Unlu mamüllerin tüm çeşitlik ürünlerinde, Ev eriştesi, Otel , Catering ve Evlerde yapılan hamur işi ürünlere yönelik bir üründür.

ÜRÜN AYRICAKLILARI VE FAYDALARI:

  • Yüksek su alma kapasitesi ile elde edilecek ürün adedinde yüksek verim sağlar.
  • Elde edilen üründe renk, hacim, gözenek, kabuk yapısı olarak mükemmel görünüm sunar.
UN ADI AMBALAJ KĞ.
TEKFİL BEZ ÇVL 50
TEKFİL NAYLON ÇVL 50
TEKFİL KAĞIT 25
Etiket Özellikleri

ÖZEL AMAÇLI

PASTALIK BÖREKLİK BUĞDAY UNU

Protein (K.M)  : % 11.60 Min.

Kül (K.M)        : % 0.63 Max

Rutubet           : % 14.5 Rutubet Esasına Göre Paketlenmiştir..

İşletme Kayıt No: TR-42-K-002701

İÇİNDEKİLER: Buğday Unu (Guluten içerir), Antioksidan (Askorbik Asit E300 )

Kapalı, havadar, serin ve rutubetsiz yerlerde plastik palet üzerinde depolanmalı, kullanmadan önce elenmelidir.

TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUN ÜRETİLMİŞTİR.

Tarifi Okuyunuz

En Güzel Kürt Böreği için... Tarifi Okuyunuz…