BAKLAVALIK, BÖREKLİK, YUFKALIK BUĞDAY UNU
Ürün İnceleÖZEL AMAÇLI
BÖREKLİK BUĞDAY UNU
Protein (K.M) : % 11.70 Min.
Kül (K.M) : %0.64 Max
Rutubet : % 14.5 Rutubet Esasına Göre Paketlenmiştir.
İşletme Kayıt No:
TR-42-K-002701
İÇİNDEKİLER:
Buğday Unu (Gluten İçerir.), Antioksidan (Askorbik Asit E300)
Kapalı, havadar, serin ve rutubetsiz yerlerde plastik palet üzerine depolanmalı, kullanmadan önce elenmelidir.
KULLANIM ALANI:
Pasta ,börek çeşi̇tleri̇,poğaça,manti,eri̇şte,kurabi̇ye çeşi̇tleri̇,kek çeşi̇tleri̇ ve benzeri̇ ürünleri̇n yapiminda kullanilir.
TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUN ÜRETİLMİŞTİR.
ÖZEL AMAÇLI
BÖREKLİK BUĞDAY UNU
Protein (K.M) : % 11.70 Min.
Kül (K.M) : %0.58 Max
Rutubet : % 14.5 Rutubet Esasına Göre Paketlenmiştir.
İşletme Kayıt No:
TR-42-K-002701
İÇİNDEKİLER:
Buğday Unu (Guluten İçerir.), Antioksidan (Askorbik Asit E300)
Kapalı, havadar, serin ve rutubetsiz yerlerde plastik palet üzerine depolanmalı, kullanmadan önce elenmelidir.
TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUN ÜRETİLMİŞTİR.
ENERJİ DEĞERİ VE BESİN ÖĞELERİ MİKTARLARI | |||
---|---|---|---|
100g için | 100g için %RA* | ||
Enerji | {kcal/kj} | 347,13/1457 | %17.36 |
Yağ | {g} | 0,81 | %1.16 |
Doymuş Yağ | {g} | 0,20 | %1.00 |
KARBONHİDRAT | {g} | 73,80 | %28.38 |
ŞEKERLER | {g} | 0,0 | %0.0 |
LIF | {g} | 2,99 | %11.96 |
PROTEİN | {g} | 11,16 | %22.32 |
TUZ | {g} | 0,479 | %7.98 |
*Değerler ortalama bir yetişkinin Referans AlımDüzeyini belirtir. (2000kcal/8400kj) |
Tuz içeriği, sadece gıdanın doğasında bulunan sodyumdan kaynaklanmaktadır.