BAKLAVALIK, BÖREKLİK, YUFKALIK BUĞDAY UNU
Ürün İnceleÖZEL AMAÇLI EKMEKLİK BUĞDAY UNU
Protein (K.M) : % 10,50 Min.
Kül (k.m) : % 0,70<%Kül<0,80 Max.
Rutubet : % 14,5 Rutubet esasına göre paketlenmiştir.
İşletme Kayıt No:
TR-42-K-002701
İÇİNDEKİLER:
Buğday Unu, Antioksidan (Askorbik Asit E300)
ALERJEN BİLDİRİMİ:
ÜRÜNÜMÜZ BUĞDAY GLUTENİ İÇERMEKTEDİR.
Kapalı, havadar, serin ve rutubetsiz yerlerde plastik palet üzerinde depolanmalı, kullanılmadan önce elenmelidir.
KULLANIM ALANI:
Ekmek çeşitleri, ev tipi bazlama ve benzeri ürünlerin yapımında kullanılır.
TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUN ÜRETİLMİŞTİR.
ENERJİ DEĞERİ VE BESİN ÖĞELERİ MİKTARLARI |
||||
---|---|---|---|---|
|
|
100g için |
100g için %RA* |
|
ENERJİ |
(kcal/kj) |
345 / 1465 |
%17.25 |
|
YAĞ |
(g) |
1,05 |
%1.50 |
|
- DOYMUŞ YAĞ |
(g) |
0,46 |
%2.30 |
|
KARBONHİDRAT |
(g) |
73,19 |
%28.15 |
|
- ŞEKERLER |
(g) |
0,00 |
%0.00 |
|
LİF |
(g) |
2,62 |
%10.48 |
|
PROTEİN |
(g) |
10,69 |
%21.38 |
|
TUZ |
(g) |
0,130 |
%2.16 |
|
*Değerler ortalama bir yetişkinin Referans Alım |
||||
Düzeyini belirtir. (2000kcal/8400kj) |
Tuz içeriği, sadece gıdanın doğasında bulunan sodyumdan kaynaklanmaktadır.