BAKLAVALIK, BÖREKLİK, YUFKALIK BUĞDAY UNU
Ürün İnceleÖZEL AMAÇLI
PASTALIK BÖREKLİK BUĞDAY UNU
Protein (K.M) : % 11.60 Min.
Kül (K.M) : % 0.58 Max
Rutubet : % 14.5 Rutubet Esasına Göre Paketlenmiştir..
İşletme Kayıt No:
TR-42-K-002701
İÇİNDEKİLER:
Buğday Unu (Guten içerir), Antioksidan (Askorbik Asit E300 )
Kapalı, havadar, serin ve rutubetsiz yerlerde plastik palet üzerinde depolanmalı, kullanmadan önce elenmelidir.
KULLANIM ALANI:
Pasta ,börek çeşi̇tleri̇,poğaça,manti,eri̇şte,kurabi̇ye çeşi̇tleri̇,kek çeşi̇tleri̇ ve benzeri̇ ürünleri̇n yapiminda kullanilir.
TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUN ÜRETİLMİŞTİR.
ENERJİ DEĞERİ VE BESİN ÖĞELERİ MİKTARLARI | |||
---|---|---|---|
100g için | 100g için %RA* | ||
Enerji | {kcal/kj} | 347,13/1457 | %17.36 |
Yağ | {g} | 0,81 | %1.16 |
Doymuş Yağ | {g} | 0,20 | %1.00 |
KARBONHİDRAT | {g} | 73,80 | %28.38 |
ŞEKERLER | {g} | 0,0 | %0.0 |
LIF | {g} | 2,99 | %11.96 |
PROTEİN | {g} | 11,16 | %22.32 |
TUZ | {g} | 0,479 | %7.98 |
*Değerler ortalama bir yetişkinin Referans AlımDüzeyini belirtir. (2000kcal/8400kj) |
Tuz içeriği, sadece gıdanın doğasında bulunan sodyumdan kaynaklanmaktadır.