BAKLAVALIK, BÖREKLİK, YUFKALIK BUĞDAY UNU
Ürün İnceleÖZEL AMAÇLI ETLİEKMEKLİK BUĞDAY UNU
Protein (K.M) : % 13,00 Min.
Kül (k.m) : % 1,10 Max.
Rutubet : % 14,5 Rutubet esasına göre paketlenmiştir.
İşletme Kayıt No:
TR-42-K-002701
İÇİNDEKİLER:
Buğday Unu, Antioksidan (Askorbik Asit E300)
ALERJEN BİLDİRİMİ:
ÜRÜNÜMÜZ BUĞDAY GLUTENİ İÇERMEKTEDİR.
Kapalı, havadar, serin ve rutubetsiz yerlerde plastik palet üzerinde depolanmalı, kullanılmadan önce elenmelidir.
KULLANIM ALANI:
Etliekmek ve benzeri pide çeşitlerinde elastikiyet değeri yüksek ürünlerin yapımında kullanılır.
ENERJİ DEĞERİ VE BESİN ÖĞELERİ MİKTARLARI |
|||
---|---|---|---|
|
|
100g için |
100g için %RA* |
ENERJİ |
(kcal/kj) |
351,45/1476 |
%17.57 |
YAĞ |
(g) |
1,55 |
% 2.21 |
- DOYMUŞ YAĞ |
(g) |
0,39 |
%1.95 |
KARBONHİDRAT |
(g) |
72,47 |
%27.87 |
- ŞEKERLER |
(g) |
0,00 |
%0.00 |
LİF |
(g) |
3,16 |
%12.64 |
PROTEİN |
(g) |
11,90 |
%23.80 |
TUZ |
(g) |
0,202 |
%3.36 |
*Değerler ortalama bir yetişkinin Referans Alım |
|||
Düzeyini belirtir. (2000kcal/8400kj) |
Tuz içeriği, sadece gıdanın doğasında bulunan sodyumdan kaynaklanmaktadır.