BAKLAVALIK, BÖREKLİK, YUFKALIK BUĞDAY UNU
Ürün İncele
ÖZEL AMAÇLI TANDIRLIK – PİDELİK BUĞDAY UNU
Protein (K.M) : % 13,50 Min.
Kül (k.m) : % 1,70 Max.
Rutubet : % 14,5 Rutubet esasına göre paketlenmiştir.
İşletme Kayıt No:
TR-42-K-002701
İÇİNDEKİLER:
Buğday Unu (Gluten İçerir), Antioksidan (Askorbik Asit E300)
Kapalı, havadar, serin ve rutubetsiz yerlerde plastik palet üzerinde depolanmalı, kullanılmadan önce elenmelidir.
KULLANIM ALANI:
Ekşi mayalı ekmek ve lavaş, bazlama gibi ürünlerin yapımında kullanılır.
TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUN ÜRETİLMİŞTİR.
İÇİNDEKİLER:
Buğday Unu, Antioksidan (Askorbik Asit E300)
ALERJEN BİLDİRİMİ:
ÜRÜNÜMÜZ BUĞDAY GLUTENİ İÇERMEKTEDİR.
Kapalı, havadar, serin ve rutubetsiz yerlerde plastik palet üzerinde depolanmalı, kullanılmadan önce elenmelidir.
ENERJİ DEĞERİ VE BESİN ÖĞELERİ MİKTARLARI |
||||
---|---|---|---|---|
|
|
100g için |
100g için %RA* |
|
ENERJİ |
(kcal/kj) |
353,83/1486 |
%17.68 |
|
YAĞ |
(g) |
1,94 |
% 2.27 |
|
- DOYMUŞ YAĞ |
(g) |
0,41 |
%2.05 |
|
KARBONHİDRAT |
(g) |
71,24 |
%27.40 |
|
- ŞEKERLER |
(g) |
0,00 |
%0.00 |
|
LİF |
(g) |
3,92 |
%15.68 |
|
PROTEİN |
(g) |
12,84 |
%25.68 |
|
TUZ |
(g) |
0,229 |
%3.81 |
|
*Değerler ortalama bir yetişkinin Referans Alım |
||||
Düzeyini belirtir. (2000kcal/8400kj) |
Tuz içeriği, sadece gıdanın doğasında bulunan sodyumdan kaynaklanmaktadır.