BAKLAVALIK, BÖREKLİK, YUFKALIK BUĞDAY UNU
Ürün İnceleÖZEL AMAÇLI
BAKLAVALIK, BÖREKLİK, YUFKALIK BUĞDAY UNU
Protein (K.M) : % 12.50 Min.
Kül (K.M) : % 0.57 Max.
Rutubet : % 14.5 rutubet esasına göre paketlenmiştir.
İşletme Kayıt No:
TR-42-K-002701
İÇİNDEKİLER:
Buğday Unu (Gluten İçerir.), Antioksidan (Askorbik Asit E300)
Kapalı, havadar, serin ve rutubetsiz yerlerde plastik palet üzerinde depolanmalı, kullanmadan önce elenmelidir.
KULLANIM ALANI:
Baklava, kürt böreği̇ ,kol böreği̇, su böreği̇ ve benzeri̇ börek çeşi̇tleri̇, boyoz, mi̇lföv gi̇bi̇ açma i̇şlemi̇ dayanimi ve elasti̇ki̇ti̇ yüksek hamurlardan elde edi̇lecek tüm ürünler i̇çi̇ndi̇r.
TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUN ÜRETİLMİŞTİR.
ENERJİ DEĞERİ VE BESİN ÖĞELERİ MİKTARLARI | |||
---|---|---|---|
100g için | 100g için %RA* | ||
ENERJİ | {kcal/kj} | 347,27/1459 | %17.37 |
YAĞ | {g} | 0,51 | %0.73 |
DOYMUŞ YAĞ | {g} | 0,082 | %0.41 |
KARBONHİDRAT | {g} | 73,45 | %28.25 |
ŞEKERLER | {g} | 0,0 | %0.0 |
LIF | {g} | 2,13 | %8.52 |
PROTEİN | {g} | 12,22 | %24.44 |
TUZ | {g} | 0,204 | %3.40 |
*Değerler ortalama bir yetişkinin Referans AlımDüzeyini belirtir. (2000kcal/8400kj) |
Tuz içeriği, sadece gıdanın doğasında bulunan sodyumdan kaynaklanmaktadır.